понедельник, 20 августа 2012 г.

listen to’ + PussyRiot Оо

 


Останнім часом постійно слухаю щось, будь що, не є важливим стиль і т п… Допомагає не думати, або думати про щось інше.
Після “3:10 to Yuma” зрозумів, що вже дофіга часу не слухав класичну музику…Оо… Хоча це напевно через те, що просто не встигаю слухати все, що хочу… Потрібно переслухати багато дискографій, плюс почистити всю свою бібліотеку саундтреків…

На вершині гори послухав Orhaned Land - просто неймовірне відчуття, ніби в небесах політав.. Звісно, слухав їхню “романтику”.
Також завдяки Фінова почав слухати Stam1na і тепер хочу якось вчити фінську, для початку хоча б перекласти і вивчити всі текста…))
Ну але я не можу не захоплюватись цією мовою…

Peto on tapettava,
Pahus on tapettava.
Peto lopetettava
Jottei se palaa.

Kenet on tapettava?
Kaikki on tapettava.
Elämä lopetettava
Jottei se palaa.

Viisi laukausta päähän riittää,
Viisi laukausta… päähän.

Прослухав Septicflesh - The Great Mass (2011) - поки враження такі собі, хоча є 1-2 більш-менш норм треки, атмосферні, але тре ще прослухати пару разів…

Nightwish - Imaginaerum (2011) - супер, молодці… Хоч це перший їхній альбом, який я прослухав повністю, але він шикарний, майже ніяких треків не видалив)) А пісня про річного привида вивела з себе… Слухав цей альбом в автобусі, то насилу стримувався, щоб не підспівувати)) Хоча слухав пісню вперше чи вдруге, але здавалось, що слова вже знаю))

He will go down he wil drown drown, deeper down
The river wild will take your only child
He will go down he wil drown drown, deeper down
The mills grind slow in a riverbed ghost town
He will go down he wil drown drown, deeper down
If you want me, then do come across
і т д…


Гоголь Борделло - одна з найулюбленіших груп… Детальніше вслухався в Super Taranta! (2007) - бля… це шикарний альбом… не знаю, як все можна було поєднати…. і тема з Godfather’а, а лірика… афігєть!
Трохи тексту з двох пісень:

Supertheory Of Supereverything

First time I had read the Bible
It had stroke me as unwitty
I think it may started rumor
That the Lord ain’t got no humor


Super Taranta!

Second time I’ve read the Bible
I was thinking, ‘It’s alright, man’
I was thinking ‘най-де-дай-дай’
И в душе все на гитарках…

І також прослуховував Trans-Continental Hustle (2010) - більш “попсовіший” альбом, але всеодно афігєнна штуковина)

Ще послухав новий дабстеповий альбом Корна - The Path of Totality (2011). Після першого переслуховування я подумав, що був правий - фіговий гурт… Але десь після 5-6 переслуховування і після того, як видалив пів-альбома… Є треки, які зацепили… І, якби не деякі плани, то я напевно б таки поїхав на їх концерт, а так виходить, що не поїду.. Напевно…=)
Narcissistic Cannibal - напевно найкраща пісня

Слухав ще щось, але вже не пам-ятаю, що саме… Потрібно буде записувати))



І лірик-відступ…
http://www.youtube.com/watch?v=_cDyhoLJK9o&list=FLLc6xZYupa3Fv_FoSG7McqQ&index=2&feature=plpp_video

Ця дівчина просто винесла мені мозок… Взагалі майже нічого не знаю про ПусіРайот, прослухав тільки половину їхньої пісні - потім тре буде якось послухати більш нормально. хоча сумніваюсь, що мені сподобається…
Але те, як і що говорить ця няша! Блін! Вона просто геніальна! Здається, 5 місяців в тюрьмі сидить (точно не знаю), але ви подивіться на неї! Таке враження, ніби в ній більше енергії, ніж в мені зараз, коли я слухаю афігєнні пісні і збираюсь дивитись не менш афігєнний фільм (має бути афігєнний. хоча не знаю…))…
Перший раз за все життя подивився відео, яке йде ось стільки от - 26 хв!!оо…)) Але коли дивився саме відео, то здалось, ніби пройшла хвилина-дві… Няша, ще й яка розумна + погляд + манера розмовляти… Я в шоці… Впевнений, що ще подивлюсь це відео.

Комментариев нет:

Отправить комментарий